REZERVIŠI TERMIN

Otkrijte luksuzne tretmane na tri sprata u AMMAN Spa & Beauty Centru

Amman Spa & Beauty Center je udoban, prostran salon na tri sprata u kojem možete uživati ​​u nekoliko vrsta masaža, sauni, raznim banjama i kozmetičkim tretmanima. Salon je otvoren i za žene i za muškarce, u kojem oboje imaju posebnu privatnost odvojenu spratovima.

U prizemlju salona nalazi se prostorija za manikuru i pedikuru. Odaberite neki od tretmana koji odgovaraju Vama i Vašim potrebama: jednostavna manikura, UV gel, trajni lak, medicinska pedikura ili hamam pedikura.

Prvi spat podređen je masažama. U zavisnosti od raspoloženja i potreba možete odabrati masažu vrućim kamenjem, tajlandsku masažu, sportsku masažu, aromaterapiju ili masaže za parove koje se odvijaju u istoj prostoriji.

Kraljevski tretman za posjetioce obezbijeđen je i na trećem spratu na kojem se nalazi sauna, prostorija za masaže i prostorija za ostale kozmetičke usluge koje salon nudi – obrve, trepavice, uklanjanje dlačica i njega lica.

Radimo pod sloganom „You live once, you deserve this“ i nakon prve posjete poželjet ćete što više vremena iskoristiti za uživanje, opuštanje i brigu o sebi. Dočekaćemo vas biljnim čajem i pružiti kraljevsko zadovoljstvo.

Nalazimo se u Sarajevu na Baščaršiji, odmah do Vijećnice, na glavnoj ulici.