REZERVIŠI TERMIN

Počasti se luksuznom manikurom i pedikurom u AMMAN Spa & Beauty Centru

Briga o noktima i stopalima nije pitanje same estetike nego i zdravlja. AMMAN Spa&Beauty Centar nudi više vrsta manikure i pedikure –  jednostavna manikura/pedikura, UV gel, trajni lak, medicinska pedikura ili hamam pedikura.

U tretmane manikira/pedikira uključena je njega noktiju i stopala kojim se osigurava zdravlje ploče nokta. Prilikom svakog tretmana, svi alati se dezinfikuju kako bi se osiguralo da nema rizika od povrede klijenta. Profesionalni manikeri će se pobrinuti da se nikada preblizu ne približe koži, te da Vas ne povrijede i izazovu bol. Također, pobrinut će se da se ne formira urasli nokat.

Usljed naglih promjena temperature i suhog zraka od zagrijavanja može doći do zadebljanja na petama. Ukoliko se ne reaguje na vrijeme, da se koža dodatno navlaži i omekša može doći do pucanja kože, što u konačnici može uzrokovati bol i infekciju stopala. 

Prepustite njegu ruku i stopala profesionalcima koji će se pobrinuti za izgled Vaših noktiju ruku i stopala. Mnogo je lakše postići zanimljiv i originalan dizajn u salonu nego kada ga sami radite. 

Odaberite svoju omiljenu boju laka i prepostite se uživanju u AMMAN Spa&Beauty centru u Sarajevu