REZERVIŠI TERMIN

Priuštite sebi kraljevski tretman u Amman Spa & Beauty Centru

Drugi sprat novootvorenog salona u Sarajevu – Amman Spa & Beauty rezervisan je za muškarce i žene koji se žele maksimalno opustiti i sebi priuštiti kraljevski tretman. 

Ovaj tretman rezultirat će svilenkasto nježnom kožom i detoksikacijom, uz apsolutno opuštanje tijela i uma. Prvi 30 minuta tretmana rezervisano je za saunu. Učinci saune na tijelo i duh su višestruki, jer se smatra da je boravak u sauni ljekovit zbog detoksicirajućeg utjecaja na kožu i tijelo, jer potiče prirodno dubinsko čišćenje organizma. Znojenjem se izbacuju sve nakupljene nečistoće i štetne tvari u organizmu, te se iz epidermalnog sloja i znojnih kanala oslobađaju bakterije. Ovaj tretman potaći će cirkulaciju, bolju opskrbljenost kisikom, te optpustiti dodatne količine endorfina, hormona zaduženog za dobro raspoloženje. 

Drugi dio kraljevskog tretmana predstavlja relax masaža u trajanju od 90 minuta u ugodnom i opuštajućem ambijentu. Opuštanje organizma postiže se kroz blagu manuelnu masažu, kako bi se svi mišići opustili. Relax masaža doprinosi i boljem protoku krvotoka, boljoj perifernoj cirkulaciji, poboljšava tonus kože, smanjuje napetost mišića i oslobađa od stresa. 

Opustite se sa partnerom, prijateljem ili nekom dragom osobom i uživajte u svojoj oazi mira u srcu Baščaršije.