REZERVIŠI TERMIN

Thai masaža u Sarajevu kakvu ćete doživjeti samo još u dalekoj Aziji

Thai masaža važi još i za “kraljicu svih masaža”. 

Rijetki su nadareni životom bez stresa, napetosti i umaranja, sok većina nas se svakodnevno suočava sa umorom i stresom. 

Thai masaža je opuštajuća i terapeutska masaža koja je fokusirana na istezanje i gniječenje mišića, te klijentima daje potpuno okrepljujući užitak.

Amman Spa & Beauty Centar, koji se nalazi nadomak Vijećnice u Sarajevu, mjesto je istinskog spa uživanja. Osim brojnih spa rituala i usluga iz oblasti uljepšavanja, ovaj spa poznat je po vrhunskoj masaži kakvu možete još samo doživjeti u dalekoj Aziji. 

Jedna od brojnih masaža i spa rituala koje možete dobiti u ovom spa je i poznata thai masaža. 

Tradicionalna tajlandska masaža vodi porijeklo iz Indije, gdje je počela njena upotreba još prije 25 vijekova. U njoj se spajaju pozitivni efekti akupresure, joge i refleksologije tako da se njome postižu smirenost i regeneracija umornih dijelova organizma, povećava se elastičnost tijela, stimuliše se rad unutrašnjih organa i poboljšava se cirkulacija.

Osim regeneracije umornih dijelova tijela, tajlandska masaža izuzetno pozitivno utiče i na smanjenje i oslobađanje od stresa ali i kod osoba koje imaju hroničnu ili čestu glavobolju. Sportistima i osobama koje su izložene čestim fizičkim naporima preporučuje se periodični odlazak na tajlandsku masažu.

Vještine i obuku istinske thai masaže u Amman Spa prenijeli su terapeuti angažovani iz Indonezije, a osoblje ovog spa  čine profesionalni fizioterapeuti koji u sinergiji sa spa kulturom pružaju klijentima potpuno opuštanje i okrepljenje usred brzog i stresnog načina življenja. 

Osim ljudskih resursa stručnih za ovaj tip masaže, u Amman Spa se nalaze i specijalni kreveti izrađeni posebno za thai masažu. 

U vrlo kratom periodu ovaj spa osvojio je brojne simpatije i klijente, budući da i ambijent i interijer pružaju poseban doživljaj. Jedna od posebnosti je i da se ponekad sa vrata ovog spa čuje klasična muzika svirana uživo kako bi gosti koji se masiraju ali i prolaznici mogli da uživaju u blagodatima živih nota klasičnih kompozicija. 

 

BUKIRAJ SVOJU MASAŽU (WHATSAPP/VIBER): +387 61 888 066